Fantastic Fungi (2019)

Fantastic Fungi

81 minuten 2019

Recensies Fantastic Fungi

Metacritic: 70,1

Filmposter Fantastic Fungi

Stel je een organisme voor dat voedt, geneest, geheimen van het universum onthult en kan helpen de planeet te redden. Deze documentaire belicht de magische, mysterieuze en medicinale wereld van paddenstoelen en hun vermogen om te genezen, te ondersteunen en bij te dragen aan de regeneratie van het leven op aarde. Alles wordt gezien door de ogen van mycologen, zoals de gerenommeerde Paul Stamets die de vele mogelijkheden van schimmels onderzoekt .
Filmposter Filmposter Fantastic Fungi

Regisseur Fantastic Fungi

Louie Schwartzberg

Schrijvers Fantastic Fungi

Mark Monroe

Cast Fantastic Fungi

Brie Larson
Michael Pollan
Eugenia Bone
Tony D. Head
Lori Carris
Mary P. Cosimano
Tradd Cotter

Filmagenda van Fantastic Fungi

Fantastic Fungi

Wil jij weten waar Fantastic Fungi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fantastic Fungi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fantastic Fungi informatie

Benieuwd waar Fantastic Fungi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fantastic Fungi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fantastic Fungi al heeft ontvangen.

Fantastic Fungi trailer

Benieuwd of Fantastic Fungi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fantastic Fungi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fantastic Fungi kunt kijken!