Farewell Tour- Clannad (2020)

Farewell Tour- Clannad

18-09-2020
De Farewell tour van de Ierse band Clannad die in april 2020 een reeks concerten zou geven in Nederland en België zijn verplaatst vanwege het Coronavirus. Alle concerten zijn verplaatst naar april 2021. Dat betekent dat het concert op 24 april 2020 in CCXL, verplaatst is naar zaterdag 10 april 2021. Uw huidige tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. We verzoeken u vriendelijk deze tickets goed op te slaan of uit te printen. Door technische redenen kan u deze tickets na 24 april 2020 niet meer op uw account terug vinden. Zangeres Moya Brennan laat het volgende weten: "We zijn verschrikkelijk teleurgesteld om deze shows in 2020 niet te kunnen doen, maar verheugd dat we de kans hebben ze opnieuw in te plannen en onze 'Farewell Tour' in Nederland en België te houden in 2021. We hopen dan al onze geweldige fans daar te zien..." Uw tickets kunnen gezien de omstandigheden niet geretourneerd of omgeruild worden. Indien u online tickets heeft gekocht stellen u medio januari 2021 per mail verder op de hoogte. CLANNAD ‘In A lifetime’ - Farewell Tour De naam Clannad zal bij veel muziekliefhebbers de harten sneller doen kloppen! De legendarische familieband, gevormd door de ‘Brennan-clan’ die ook Enya en Moya Brennan voortbracht, behoort onbetwistbaar tot het erfgoed van de Ierse muziek. In 2020 neemt de wereldberoemde band afscheid van zijn fans met een internationale farewell tour met als titel ‘In A Lifetime’. Grote songs als de film-soundtrack ‘Harry’s Game’ en ‘I will find you’, staan in ieders geheugen gegrift. Net als ‘In A Lifetime’, dat de band in 1985 maakte met Bono van U2 en dat direct een wereldwijde hit werd. Het repertoire van Clannad heeft een onnavolgbare kracht en veelzijdigheid. Elementen van folk, folk rock, traditionele Ierse ballades en new age komen samen in een unieke blend. Een sound die je meesleept in de woestheid en melancholie van het landschap van Donegal, waar Clannad zijn roots heeft. Na het overlijden van oprichter Padraig Duggan in 2016 heeft het overgebleven oorspronkelijke ‘founding quartet’ Moya, Ciaran en Pol Brennan en Noel Duggan versterking gekregen van Aisling en Paul, dochter en zoon van Moya Brennan. Clannad maakt muziek met tijdloze power en schoonheid, blijkend uit de nog immer mateloze populariteit die Clannad geniet in het jaar waarin de band zijn vijftigste verjaardag viert. Tickets € 40,- Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Foto's: Anton Corbijn

Regisseur Farewell Tour- Clannad

Onbekend

Schrijvers Farewell Tour- Clannad

Onbekend

Cast Farewell Tour- Clannad

Onbekend

Filmagenda van Farewell Tour- Clannad

Farewell Tour- Clannad

Wil jij weten waar Farewell Tour- Clannad op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Farewell Tour- Clannad draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Farewell Tour- Clannad informatie

Benieuwd waar Farewell Tour- Clannad over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Farewell Tour- Clannad. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Farewell Tour- Clannad al heeft ontvangen.

Farewell Tour- Clannad trailer

Benieuwd of Farewell Tour- Clannad iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Farewell Tour- Clannad jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Farewell Tour- Clannad kunt kijken!