Farewell Tour- Clannad

Farewell Tour- Clannad

CLANNAD ‘In A lifetime’ - Farewell Tour De naam Clannad zal bij veel muziekliefhebbers de harten sneller doen kloppen! De legendarische familieband, gevormd door de ‘Brennan-clan’ die ook Enya en Moya Brennan voortbracht, behoort onbetwistbaar tot het erfgoed van de Ierse muziek. In 2020 neemt de wereldberoemde band afscheid van zijn fans met een internationale farewell tour met als titel ‘In A Lifetime’. Grote songs als de film-soundtrack ‘Harry’s Game’ en ‘I will find you’, staan in ieders geheugen gegrift. Net als ‘In A Lifetime’, dat de band in 1985 maakte met Bono van U2 en dat direct een wereldwijde hit werd. Het repertoire van Clannad heeft een onnavolgbare kracht en veelzijdigheid. Elementen van folk, folk rock, traditionele Ierse ballades en new age komen samen in een unieke blend. Een sound die je meesleept in de woestheid en melancholie van het landschap van Donegal, waar Clannad zijn roots heeft. Na het overlijden van oprichter Padraig Duggan in 2016 heeft het overgebleven oorspronkelijke ‘founding quartet’ Moya, Ciaran en Pol Brennan en Noel Duggan versterking gekregen van Aisling en Paul, dochter en zoon van Moya Brennan. Clannad maakt muziek met tijdloze power en schoonheid, blijkend uit de nog immer mateloze populariteit die Clannad geniet in het jaar waarin de band zijn vijftigste verjaardag viert. Tickets € 40,- Foto's: Anton Corbijn

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Farewell Tour- Clannad

Farewell Tour- Clannad

Wil jij weten waar Farewell Tour- Clannad op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Farewell Tour- Clannad draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Farewell Tour- Clannad informatie

Benieuwd waar Farewell Tour- Clannad over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Farewell Tour- Clannad. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Farewell Tour- Clannad al heeft ontvangen.

Farewell Tour- Clannad trailer

Benieuwd of Farewell Tour- Clannad iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Farewell Tour- Clannad jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Farewell Tour- Clannad kunt kijken!