https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/118277-69cd4c1e977fee4fcb29e12b3fccc1239ea173de/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fashion Chicks (2015)

6 Geweld Grof taalgebruik
De grote droom van Esmee is om fashion designer te worden. Ze begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous.

Fashion Chicks

6 Geweld Grof taalgebruik
93 minuten Komedie 02-12-2015

Recensies Fashion Chicks

Filmposter Fashion Chicks

De grote droom van Esmee is om fashion designer te worden. Ze begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous.

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…..
Fashion Chicks Fashion Chicks Fashion Chicks Fashion Chicks Fashion Chicks Fashion Chicks
Filmposter Filmposter Fashion Chicks

Regisseur Fashion Chicks

Jonathan Elbers

Schrijvers Fashion Chicks

Adel Adelson

Trui van de Brug

Dick Bouquet

Appie Boudellah

Mustapha Boudellah

Cast Fashion Chicks

Victoria Koblenko
Renee Fokker
Patrick Martens
Liza Sips
Dorien Rose Duinker
Jason de Ridder
Melody Raymann
Pip Pellens
Robin Martens
Victora Koblenko
Myrthe Burger

Fashion Chicks

Wil jij weten waar Fashion Chicks op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fashion Chicks draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fashion Chicks informatie

Benieuwd waar Fashion Chicks over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fashion Chicks. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fashion Chicks al heeft ontvangen.

Fashion Chicks trailer

Benieuwd of Fashion Chicks iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fashion Chicks jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fashion Chicks kunt kijken!