https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211694-09b4e364c40dec7af6cd7e5ee3d34f50c7a7be71/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fast X (2023)

12
Het lukt Dom Toretto en z'n familie maar niet om met pensioen te gaan. Ze moeten de confrontatie aangaan met een vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, uit op wraak.

Fast X

12
141 minuten Actie 18-05-2023

Filmposter Fast X

Het lukt Dom Toretto en z'n familie maar niet om met pensioen te gaan. Ze moeten de confrontatie aangaan met een vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, uit op wraak.

In Fast X zijn we getuige van de laatste hoofdstukken van een van de populairste en meest legendarische filmfranchises ter wereld. Het is de tiende film in de onverwoestbare Fast & Furious-reeks, die inmiddels al in zijn derde decennium zit. Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In Fast X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro. Ze wisten toen niet dat Reyes’ zoon Dante (Jason Momoa, Aquaman) daarvan getuige was en de afgelopen twaalf jaar een plan heeft uitgedacht om Dom de ultieme prijs te laten betalen. Dante zal ervoor zorgen dat Doms familie over de hele wereld verspreid raakt, van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Nieuwe bondgenootschappen worden gesmeed en oude vijanden maken opnieuw hun opwachting. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn achtjarige zoon (Leo Abelo Perry, Black-ish) het uiteindelijke doel is van Dante's wraak.

Bekijk het aanbod van Fast X

Regisseurs Fast X

Louis Leterrier

Justin Lin

Schrijvers Fast X

Gary Scott Thompson

Cast Fast X

Vin Diesel
Brie Larson
Daniela Melchior
Jason Momoa
Ludacris
Michelle Rodriguez
Sung Kang
Tyrese Gibson

Alternatieve titels

Fast & Furious 10

Fast X

Fast X

Wil jij weten waar Fast X op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fast X draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fast X informatie

Benieuwd waar Fast X over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fast X. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fast X al heeft ontvangen.

Fast X trailer

Benieuwd of Fast X iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fast X jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fast X kunt kijken!