Father (2017)

Father

99 minuten Documentaire 2017

Recensies Father

Filmposter Father

Chen Shi-huang is dé meester van het traditioneel Taiwanees handpoppenspel. En toch is Chen een geplaagde man die nog steeds onder de schaduw leeft van zijn overleden vader, de legendarische Li Tian-lu. Die werd ooit benoemd als “Living National Treasure” door de Taiwanese overheid. Chen wil zich losbreken van zijn familie en begint op 79-jarige leeftijd zijn eigen groep. Maar hij worstelt met het werven van leerlingen die hem kunnen opvolgen en kunnen omgaan met het culturele beleid van de overheid.
Filmposter Filmposter Father

Regisseur Father

Li-chou Yang

Schrijvers Father

Onbekend

Cast Father

Chen Shi-huang

Filmagenda van Father

Father

Wil jij weten waar Father op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Father draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Father informatie

Benieuwd waar Father over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Father. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Father al heeft ontvangen.

Father trailer

Benieuwd of Father iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Father jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Father kunt kijken!