Father Christmas is Back (2021)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

Father Christmas is Back

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
2021

Filmposter Father Christmas is Back

Caroline wil niets liever dan een perfecte kerst om boete te doen voor het feit dat haar vader, James, het hele gezin in de steek heeft gelaten, vele jaren geleden. Wanner de lang verloren gewaande vader terugkeert, samen met een 35-jarige Amerikaanse vriendin, wordt Carolines hoop op de perfecte feestdag verpest. Een reeks ongelukken, ongemakken en misverstanden wordt weldra in gang gezet, die het geheim aan het licht brengt dat hun familie jaren geleden verscheurde.

Bekijk het aanbod van Father Christmas is Back

Filmposter Filmposter Father Christmas is Back

Regisseur Father Christmas is Back

Onbekend

Schrijvers Father Christmas is Back

Onbekend

Cast Father Christmas is Back

Elizabeth Hurley
Talulah Riley
Nathalie Cox

Father Christmas is Back

Wil jij weten waar Father Christmas is Back op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Father Christmas is Back draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Father Christmas is Back informatie

Benieuwd waar Father Christmas is Back over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Father Christmas is Back. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Father Christmas is Back al heeft ontvangen.

Father Christmas is Back trailer

Benieuwd of Father Christmas is Back iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Father Christmas is Back jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Father Christmas is Back kunt kijken!