Fay Claassen en Cor Bakker (2020)

Fay Claassen en Cor Bakker

24-10-2020
COR-I-FAY Een top avond met Fay Claassen en Cor Bakker. Waarin ze niet alleen hun publiek uitdagen maar ook elkaar. Wie kent Cor Bakker niet. De vermaarde Nederlandse pianist die in zijn eigen TV programma’s maar ook tijdens zijn samenwerking met Paul de Leeuw talloze internationale sterren begeleidde. In dit programma gaat het om prachtige Nederlandse liedjes, bekende jazzy ballads en komische verhalen uit beider levens. Cor Bakker werd al vanaf de eerste keer dat hij met Fay Claassen optrad door haar overrompeld: “Ik weet niet wat er met me gebeurde, ik zou wel eens een hersenscan van mezelf willen hebben van dat moment, want midden in een lied werd ik door haar stem zo geraakt dat de tranen kwamen en maar bleven komen. Emotionele incontinentie. Voor mij heel bizar. Nog nooit meegemaakt.” Fay Claassen heeft het wonderbaarlijke talent dat zij kan zingen met de sound van een instrument. Het idee voor een duo bestond bij Fay ook al een tijdje en was na de eerste kennismaking met Cor ook meteen haar grote wens.“We zijn twee muzikale handen op één buik. Als we ideeën uitwisselen dan komt er een stroom van onuitputtelijke energie van Cor los. Met zijn ervaring voelt hij muziek feilloos aan. Er gebeuren tijdens een concert met hem ook altijd spannende dingen. En ….. door de samenwerking met Cor ben ik verliefd geraakt op het zingen van Nederlandse liedjes. Ook nog nooit meegemaakt.”

Regisseur Fay Claassen en Cor Bakker

Onbekend

Schrijvers Fay Claassen en Cor Bakker

Onbekend

Cast Fay Claassen en Cor Bakker

Onbekend

Filmagenda van Fay Claassen en Cor Bakker

Fay Claassen en Cor Bakker

Wil jij weten waar Fay Claassen en Cor Bakker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fay Claassen en Cor Bakker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fay Claassen en Cor Bakker informatie

Benieuwd waar Fay Claassen en Cor Bakker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fay Claassen en Cor Bakker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fay Claassen en Cor Bakker al heeft ontvangen.

Fay Claassen en Cor Bakker trailer

Benieuwd of Fay Claassen en Cor Bakker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fay Claassen en Cor Bakker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fay Claassen en Cor Bakker kunt kijken!