F*ck de Liefde

F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen.

Bekijk trailer

F*ck de Liefde

96 minuten 03-10-2019
F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen.

F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?

Geregisseerd door

Appie Boudellah

Lodewijk van Lelyveld

Schrijvers

Appie Boudellah

Mustapha Boudellah

Shariff Nasr

Cast

Thijs Römer
Victoria Koblenko
Bo Maerten
Yolanthe Cabau
Edwin Jonker
Dorien Rose Duinker
Bo Maerten
Défano Holwijn
Maurits Delchot
Soundos El Ahmadi

Bioscoopagenda van F*ck de Liefde

Helaas draait F*ck de Liefde niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 03-10-2019.

F*ck de Liefde

Wil jij weten waar F*ck de Liefde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar F*ck de Liefde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

F*ck de Liefde informatie

Benieuwd waar F*ck de Liefde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over F*ck de Liefde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies F*ck de Liefde al heeft ontvangen.

F*ck de Liefde trailer

Benieuwd of F*ck de Liefde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de F*ck de Liefde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij F*ck de Liefde kunt kijken!