F*ck de Liefde

F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen.

F*ck de Liefde

96 minuten 2019
F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen.

Lisa zit midden in een scheiding met Jack en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim. Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy. Bo, de zus van Cindy is getrouwd met Said. Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

Geregisseerd door

Appie Boudellah

Lodewijk van Lelyveld

Schrijvers

Appie Boudellah

Mustapha Boudellah

Shariff Nasr

Cast

Thijs Römer
Victoria Koblenko
Bo Maerten
Yolanthe Cabau
Edwin Jonker
Dorien Rose Duinker
Bo Maerten
Défano Holwijn
Maurits Delchot
Soundos El Ahmadi

Alternatieve titels

F*ck de Liefde

F*ck de liefde

Bioscoopagenda van F*ck de Liefde

F*ck de Liefde

Wil jij weten waar F*ck de Liefde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar F*ck de Liefde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

F*ck de Liefde informatie

Benieuwd waar F*ck de Liefde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over F*ck de Liefde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies F*ck de Liefde al heeft ontvangen.

F*ck de Liefde trailer

Benieuwd of F*ck de Liefde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de F*ck de Liefde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij F*ck de Liefde kunt kijken!