Female Trouble

Female Trouble

31-05-2020

Recensies Female Trouble

Bizarre en provocerende cultfilm van John Waters, met dragqueen Divine in de hoofdrol. Probleemgeval Dawn Davenport (Devine) gaat volledig uit haar dak als ze voor kerst de verkeerde cha-cha-schoenen van haar ouders krijgt. In haar woede trapt ze de andere presentjes kapot, kiepert ze de kerstboom om en loopt ze weg van huis. Al snel belandt ze in een wereld vol criminaliteit en avontuur.

Regisseur Female Trouble

John Waters

Schrijvers Female Trouble

Onbekend

Cast Female Trouble

David Lochary
Divine
Mary Vivian Pearce

Bioscoopagenda van Female Trouble

Helaas draait Female Trouble niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 31-05-2020.

Female Trouble

Wil jij weten waar Female Trouble op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Female Trouble draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Female Trouble informatie

Benieuwd waar Female Trouble over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Female Trouble. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Female Trouble al heeft ontvangen.

Female Trouble trailer

Benieuwd of Female Trouble iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Female Trouble jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Female Trouble kunt kijken!