FENCES

139 minuten Drama 2016
Metacritic: 79,1
Rotten Tomatoes 92
Troy Maxson, een Afro-Amerikaanse vader, werkt bij een schoonmaakbedrijf in Pittsburgh. Eens droomde hij van een professionele honkbalcarrière, maar toen de major leagues eindelijk zwarte spelers toelieten was hij te oud. Hij probeert een goede echtgenoot en vader te zijn, maar de verloren droom vreet nog steeds aan hem, wat ervoor zorgt dat hij een besluit neemt dat zijn familie verscheurt.

Geregisseerd door

Denzel Washington

Schrijvers

August Wilson

Cast

Viola Davis
Denzel Washington
Mykelti Williamson
Jovan Adepo
Stephen McKinley Henderson

Bioscoopagenda van FENCES

FENCES

Wil jij weten waar FENCES op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar FENCES draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

FENCES informatie

Benieuwd waar FENCES over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over FENCES. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies FENCES al heeft ontvangen.

FENCES trailer

Benieuwd of FENCES iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de FENCES jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij FENCES kunt kijken!