https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212214-f494b5a6d47c9fbad4da77e39cac76873fe028de/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Feyenoord - tussen kade en Kuip (2023)

Een film over de sportclub Feyenoord en zijn thuishaven Rotterdam-Zuid, twee onafscheidelijke aspecten van de linker Maasoever.

Bekijk trailer

Feyenoord - tussen kade en Kuip

47 minuten 11-05-2023

Filmposter Feyenoord - tussen kade en Kuip

Een film over de sportclub Feyenoord en zijn thuishaven Rotterdam-Zuid, twee onafscheidelijke aspecten van de linker Maasoever.

Een film over de sportclub Feyenoord en zijn thuishaven Rotterdam-Zuid, twee onafscheidelijke aspecten van de linker Maasoever. De film volgt de geschiedenis van Feyenoord over 75 jaar in relatie tot zijn maatschappelijke functie, van de amateurs van het Afrikaanderplein tot het behalen van de Wereldbeker; van Zuid als polder tot wereldhaven. De film gaat in op de mensen achter deze club: de supporters, de spelers, de bestuursleden en de vrienden van... ieder met een ander uitgangspunt, maar allen met een gemeenschappelijk ideaal: Feyenoord

Regisseur Feyenoord - tussen kade en Kuip

Ferri Ronteltap

Schrijvers Feyenoord - tussen kade en Kuip

Ferri Ronteltap

Cast Feyenoord - tussen kade en Kuip

Onbekend

Feyenoord - tussen kade en Kuip

Wil jij weten waar Feyenoord - tussen kade en Kuip op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Feyenoord - tussen kade en Kuip draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Feyenoord - tussen kade en Kuip informatie

Benieuwd waar Feyenoord - tussen kade en Kuip over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Feyenoord - tussen kade en Kuip. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Feyenoord - tussen kade en Kuip al heeft ontvangen.

Feyenoord - tussen kade en Kuip trailer

Benieuwd of Feyenoord - tussen kade en Kuip iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Feyenoord - tussen kade en Kuip jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Feyenoord - tussen kade en Kuip kunt kijken!