Fight Club

Fight Club

139 minuten Drama, Komedie, Actie, Thriller 1999
Metacritic: 66,1
MovieMeter: 4,09
Rotten Tomatoes 79
Een man die voor een verzekeringsmaatschappij stad en land afreist als schade-expert, lijdt aan chronische slapeloosheid. Hij krijgt van een arts echter geen medicatie, maar een snerende opmerking: ''Ga maar eens kijken bij een praatgroep voor terminaal zieken, dan zal je zien wat pijn écht inhoudt.'' De man neemt het serieus en bezoekt een praatgroep, waar men aanneemt dat hij ook terminaal ziek is. Hij vindt er een uitlaatklep en bezoekt vervolgens ook andere praatgroepen. Bij één van die bezoeken treft hij de mysterieuze Marla Singer. Als hij op een dag thuis komt van een vlucht, blijkt er een explosie in zijn appartement te zijn geweest. Hij belt Tyler Durden, een extravagante man die hij net daarvoor in het vliegtuig ontmoet heeft. Tyler neemt op, en ze gaan samen een biertje drinken. Tyler blijkt er nogal eigenzinnige ideeën op na te houden.

Geregisseerd door

David Fincher

Schrijvers

Chuck Palahniuk

Jim Uhls

Cast

Edward Norton
Helena Bonham Carter
Brad Pitt
Meat Loaf
Zach Grenier

Bioscoopagenda van Fight Club

Helaas draait Fight Club niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1999.

Fight Club

Wil jij weten waar Fight Club op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fight Club draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fight Club informatie

Benieuwd waar Fight Club over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fight Club. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fight Club al heeft ontvangen.

Fight Club trailer

Benieuwd of Fight Club iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fight Club jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fight Club kunt kijken!