Fighter (2021)

Fighter

103 minuten 2021

Filmposter Fighter

Na een paar maanden sociale aanpassingsstage verhuist de Noord-Koreaanse vluchtelinge Jina naar een kleine studio in Seoul en begint ze haar nieuwe leven. Om haar vader naar Zuid-Korea te brengen heeft ze geld nodig, maar hoe hard ze ook werkt, door de discriminatie van Noord-Koreanen kan ze niet genoeg geld sparen. Op een dag stelt de makelaar haar een baantje als schoonmaakster voor bij een boksschool. Bij het zien van de jonge en zelfverzekerde boksers voelt Jina iets branden van binnen.
Filmposter Filmposter Fighter

Regisseur Fighter

Onbekend

Schrijvers Fighter

Onbekend

Cast Fighter

Oh Kwang-rok
Baek Seo-Bin
Seong-mi Lim

Filmagenda van Fighter

Fighter

Wil jij weten waar Fighter op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fighter draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fighter informatie

Benieuwd waar Fighter over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fighter. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fighter al heeft ontvangen.

Fighter trailer

Benieuwd of Fighter iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fighter jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fighter kunt kijken!