Film en Lunch: Poeslief (2020)

Film en Lunch: Poeslief

20-09-2020
Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met de hulp van vele andere katten heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo’s verzameld. Abatutu voorziet de filmpjes van commentaar. Ook geeft Abatutu een inkijkje in zijn leven als BK-er; Bekende Kat. Poeslief is een ode aan de kat en is een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!

Regisseur Film en Lunch: Poeslief

Mark Verkerk

Schrijvers Film en Lunch: Poeslief

Onbekend

Cast Film en Lunch: Poeslief

Nicolette Kluijver

Filmagenda van Film en Lunch: Poeslief

Film en Lunch: Poeslief

Wil jij weten waar Film en Lunch: Poeslief op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Film en Lunch: Poeslief draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Film en Lunch: Poeslief informatie

Benieuwd waar Film en Lunch: Poeslief over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Film en Lunch: Poeslief. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Film en Lunch: Poeslief al heeft ontvangen.

Film en Lunch: Poeslief trailer

Benieuwd of Film en Lunch: Poeslief iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Film en Lunch: Poeslief jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Film en Lunch: Poeslief kunt kijken!