https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/171036-6af1be7a3f4bef0b9063175be69475e8b0f1f6d6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Truffle Hunters (2021)

AL
The Truffle Hunters is een fascinerende documentaire geregisseerd door Michael Dweck & Gregory Kershaw.

The Truffle Hunters

AL
84 minuten 04-11-2021

Recensies The Truffle Hunters

MovieMeter: 3,5

Filmposter The Truffle Hunters

The Truffle Hunters is een fascinerende documentaire geregisseerd door Michael Dweck & Gregory Kershaw.

Diep in de bossen van Piemond in Noord-West Italië zoekt een groep oude mannen samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel. Deze zeldzame delicatesse is ondanks de verregaande moderne technologie nog niet gecultiveerd. De mannen zijn van generatie op generatie geoefend in het zoeken naar de truffels en ze worden begeleid door hun goed getrainde honden met hun scherpe reuk. Ze leiden een eenvoudig en rustig bestaan in harmonie met hun honden en de schilderachtige omgeving. Ze zijn niet gebonden aan een mobiele telefoon of internet en hechten belang aan het het onderhouden van persoonlijk contact met de medebewoners in hun kleine gemeenschap. Terwijl de voorraad van de witte Alba truffel afneemt, groeit de vraag naar dit product. Door de klimaatverandering, de ontbossing en het gebrek aan jonge mensen die de traditie wil voortzetten, is de delicatesse felbegeerder dan ooit en het goedbewaarde geheim van de truffelzoekers dreigt verloren te gaan. Bovendien bewaken de mannen meer dan het mysterie rond de Alba truffel: de sleutel tot een rijk en zinvol leven. The Truffle Hunters is een fascinerende documentaire geregisseerd door Michael Dweck & Gregory Kershaw.

Bekijk het aanbod van The Truffle Hunters

The Truffle Hunters The Truffle Hunters The Truffle Hunters The Truffle Hunters The Truffle Hunters
Filmposter Filmposter The Truffle Hunters

Regisseurs The Truffle Hunters

Michael Dweck

Gregory Kershaw

Schrijvers The Truffle Hunters

Onbekend

Cast The Truffle Hunters

Onbekend

The Truffle Hunters

Wil jij weten waar The Truffle Hunters op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Truffle Hunters draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Truffle Hunters informatie

Benieuwd waar The Truffle Hunters over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Truffle Hunters. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Truffle Hunters al heeft ontvangen.

The Truffle Hunters trailer

Benieuwd of The Truffle Hunters iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Truffle Hunters jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Truffle Hunters kunt kijken!