Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema (2024)

Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema

105 minuten 24-04-2024
Politics: Politiek in de Amerikaanse Cinema Het is een tumultueuze tijd voor de Amerikaanse democratie. Maar de geschiedenis toont aan dat er altijd al reuring is geweest in hun politiek. De Amerikaanse film is al sinds het sinds het begin nauw betrokken bij wat er zich allemaal afspeelt binnen de politieke arena. Twee avonden lang duiken we in de wereld van de Amerikaanse politiek aan de hand van diverse fragmenten. Niet alleen de echte klassiekers passeren de revue ook films series en documentaires waar je waarschijnlijk nooit van gehoord hebt schetsen een beeld van deze intrigerende wereld. We zien spannende presidentsraces, het leven in het Witte Huis en diverse crises waarmee Amerikaanse presidenten te maken hebben gehad. Politics: Politiek in de Amerikaanse Cinema Prijs; 27,50 euro incl. koffie en thee Donderdagavonden 31 oktober en 7 november 2024 Inloop 19.00 Aanvang 19.15 Einde 21.00 uur U koopt een ticket voor de datum van 31 oktober en krijgt daarmee toegang tot alle twee de cursusavonden.

Regisseur Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema

Onbekend

Schrijvers Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema

Onbekend

Cast Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema

Onbekend

Filmagenda van Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema

Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema

Wil jij weten waar Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema informatie

Benieuwd waar Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema al heeft ontvangen.

Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema trailer

Benieuwd of Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Filmcursus Politics in de Amerikaanse Cinema kunt kijken!