Filmhuis: The Farewell (2020)

Filmhuis: The Farewell

25-09-2020
Dinsdag 22 september 2020 16.00 uur, 18.30 uur en 21.15 uur Wanneer de familie van Billi (Awkwafina) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde. In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang (Touch, Posthumous) een afscheidslied met warmte en liefde, terwijl een uitstekende ensemble cast gestalte geeft aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven.

Regisseur Filmhuis: The Farewell

Lulu Wang

Schrijvers Filmhuis: The Farewell

Onbekend

Cast Filmhuis: The Farewell

Tzi Ma
Awkwafina

Filmagenda van Filmhuis: The Farewell

Filmhuis: The Farewell

Wil jij weten waar Filmhuis: The Farewell op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Filmhuis: The Farewell draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Filmhuis: The Farewell informatie

Benieuwd waar Filmhuis: The Farewell over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Filmhuis: The Farewell. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Filmhuis: The Farewell al heeft ontvangen.

Filmhuis: The Farewell trailer

Benieuwd of Filmhuis: The Farewell iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Filmhuis: The Farewell jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Filmhuis: The Farewell kunt kijken!