FILMKLASSIEKER PULP FICTION (2023)

FILMKLASSIEKER PULP FICTION

154 minuten 09-12-2023
Deze film wordt gezien als de beste film die Quentin Tarantino gemaakt heeft en als grondlegger van de postmoderne film. Tevens betekende deze film een nieuwe doorbraak voor John Travolta die tot dan vooral komedierollen speelde en nadien voor serieuze en meer masculiene rollen werd gecast In deze door filmcritici bejubelde film van regisseur Quentin Tarantino maken we op originele wijze kennis met de onderwereld van Los Angeles. Drie ijzersterke misdaadverhalen schuiven listig in en langs elkaar. De twee dieven Honey Bunny (Amanda Plummer) en Pumpkin (Tim Roth) besluiten tijdens het ontbijt in een koffieshop de klanten van hun portefeuilles te beroven. De twee daar aanwezig criminelen Vincent Vega (John Travolta) en Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) rekenen af met een stelletje schorem om een geheimzinnige zwarte aktetas in handen te krijgen. Wanneer hun baas Marsellus Wallace (Ving Rhames) op reis moet, belooft Vincent met tegenzin en gevaar voor eigen leven, een oogje op diens vrouw Mia (Uman Thurman) te houden. En dan is er ook nog de veelbelovende bokser Butch Coolidge (Bruce Willis) die van Marsellus een behoorlijk bedrag heeft geïncasseerd om in de vijfde ronde neer te gaan. Maar Butch houdt zich niet aan de afspraak, met alle gevolgen van dien. De formidabele cast, de spitsvormige dialogen en de prachtige mix van geweld en humor maken Pulp Fiction tot een film die u gezien moet hebben.

Regisseur FILMKLASSIEKER PULP FICTION

Onbekend

Schrijvers FILMKLASSIEKER PULP FICTION

Onbekend

Cast FILMKLASSIEKER PULP FICTION

Onbekend

FILMKLASSIEKER PULP FICTION

Wil jij weten waar FILMKLASSIEKER PULP FICTION op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar FILMKLASSIEKER PULP FICTION draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

FILMKLASSIEKER PULP FICTION informatie

Benieuwd waar FILMKLASSIEKER PULP FICTION over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over FILMKLASSIEKER PULP FICTION. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies FILMKLASSIEKER PULP FICTION al heeft ontvangen.

FILMKLASSIEKER PULP FICTION trailer

Benieuwd of FILMKLASSIEKER PULP FICTION iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de FILMKLASSIEKER PULP FICTION jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij FILMKLASSIEKER PULP FICTION kunt kijken!