FILMQUIZ (2020)

FILMQUIZ

130 minuten 25-09-2020
Hoeveel kinderen heeft kapitein Von Trapp in The Sound of Music eigenlijk? Op welke verdieping zit de geheime gang naar John Malkovich in Being John Malkovich? En hoe noemt Jack Nickolson de grote indiaan in One Flew over the Cuckoo's Nest ook alweer? Denk jij de antwoorden te weten op deze vragen? Meld je dan nu aan voor de Filmquiz! Van oud tot nieuw, van posters tot verhalen, van weetjes tot een scherpe blik en van foto's tot beeld- en geluidsfragmenten. Test jezelf op al deze onderdelen en kom er achter hoe Film-Fanatiek jij bent! Je kan meedoen aan de Filmquiz met een team van 2 tot 5 personen. Vergeet niet een originele naam voor je groep te bedenken en je te onderscheiden van de rest. Het winnende team krijgt onder andere voor alle leden van dat team een kortingspas waarmee je een heel jaar korting op alle films bij filmhuis De Keizer krijgt. Deelname aan de Filmquiz kost € 2,50 per persoon.

Regisseur FILMQUIZ

Onbekend

Schrijvers FILMQUIZ

Onbekend

Cast FILMQUIZ

Onbekend

Filmagenda van FILMQUIZ

FILMQUIZ

Wil jij weten waar FILMQUIZ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar FILMQUIZ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

FILMQUIZ informatie

Benieuwd waar FILMQUIZ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over FILMQUIZ. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies FILMQUIZ al heeft ontvangen.

FILMQUIZ trailer

Benieuwd of FILMQUIZ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de FILMQUIZ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij FILMQUIZ kunt kijken!