Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario (2024)

Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario

102 minuten 24-04-2024
De ongelukkige docent Paul Matthews is een saaie, onopvallende man die tevergeefs hunkert naar academische erkenning. Die wanhoop komt in elk aspect van zijn leven naar voren: er komen maar weinig studenten naar zijn colleges; zijn twee dochters negeren hem en hij heeft nauwelijks vrienden. Maar hij komt plotseling tot leven als een paar vrienden en kennissen vertellen dat ze van hem hebben gedroomd. Een oude vriendin van Paul zet haar droom online, wat resulteert in een overweldigend aantal soortgelijke anekdotes van over de hele wereld. Van de ene op de andere dag is Paul een beroemdheid. Hij geniet van alle aandacht, maar ook van de mogelijkheid om alsnog carrière te maken. Als Paul en zijn vrouw proberen uit te zoeken hoe deze bizarre situatie heeft kunnen ontstaan, waarschuwt zij hem dat hij moet letten op hun privacy. Paul houdt zich er echter niet aan wat resulteert in een duistere wending. Dream Scenario is een hilarische komedie waarin regisseur Kristoffer Borgli sociale media, de obsessie met beroemdheden en de cancelcultuur op de hak neemt. Hij weet als geen ander de tijdgeest perfect aan te voelen en de satire is vaak raak en scherp. Met Nicolas Cage in één van zijn beste rollen ooit – zoals hij dat ook zelf zei in meerdere interviews. Hij noemde de film bovendien een meesterwerk. Bijzonderheden Nicolas Cage-fans en liefhebbers van hilarische komedies, opgelet! Weet jij alles over Nicolas Cage? Op zaterdag 6 april zal voor de vertoning van Dream Scenario een filmquiz plaatsvinden over het veelzijdige oeuvre van de nu al legendarische acteur Nicolas Cage. 20.00 uur: Start filmquiz 21.15 uur: Pauze 21.30 uur: Start Dream Scenario 23.15 uur: Bekendmaking winnaar(s) in de foyer

Regisseur Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario

Onbekend

Schrijvers Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario

Onbekend

Cast Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario

Onbekend

Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario

Wil jij weten waar Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario informatie

Benieuwd waar Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario al heeft ontvangen.

Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario trailer

Benieuwd of Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nicolas Cage Filmquiz + Dream Scenario kunt kijken!