Filmsalon/Bankier van het verzet

Filmsalon/Bankier van het verzet

122 minuten
Tijdens de Tweede Wereldoorlog zet effectenhandelaar Walraven van Hall samen met zijn broer, de latere Amsterdamse burgemeester gijsbert van Hall, een schaduwbank op om het verzet te financieren. ze organiseren de grootste Nederlandse bankroof ooit - Bij de Nederlandse Bank, die onder leiding stond van NSB kopstuk Rost van Tonnngen -met valse waardepapier. OP waargebeurde zaken gebaseerd oorlogsheldendrama.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Filmsalon/Bankier van het verzet

Helaas draait Filmsalon/Bankier van het verzet niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Filmsalon/Bankier van het verzet

Wil jij weten waar Filmsalon/Bankier van het verzet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Filmsalon/Bankier van het verzet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Filmsalon/Bankier van het verzet informatie

Benieuwd waar Filmsalon/Bankier van het verzet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Filmsalon/Bankier van het verzet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Filmsalon/Bankier van het verzet al heeft ontvangen.

Filmsalon/Bankier van het verzet trailer

Benieuwd of Filmsalon/Bankier van het verzet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Filmsalon/Bankier van het verzet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Filmsalon/Bankier van het verzet kunt kijken!