Filmsalon/Jeux Interdits

Filmsalon/Jeux Interdits

86 minuten
Juni 1940: Een kleutermeisje uit Parijs raakt op de vlucht voor Duitsers haar ouders kwijt en belnadt bij een boerenfamilie. De jongste boerenzoon is onmiddellijk op haar gesteld en weet haar te troosten met een geheim begraafplaatsje voor haar hondje en ander overleden boerderijgedierte. De titel 'verboden spelletjes' slaat op de diefstal van kruisen voor hun gestaag uitdijende godsakker. Jeux Interdits is op het eerste gezicht een ontroerend tijdsdocument van vervlogen ruraal Frakrijk maar bovenal een tijdloos drama rond dood, relegie, rouw en familie. Gebaseerd op het boek van Francois Boyer.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Filmsalon/Jeux Interdits

Helaas draait Filmsalon/Jeux Interdits niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 24-01-2020.

Filmsalon/Jeux Interdits

Wil jij weten waar Filmsalon/Jeux Interdits op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Filmsalon/Jeux Interdits draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Filmsalon/Jeux Interdits informatie

Benieuwd waar Filmsalon/Jeux Interdits over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Filmsalon/Jeux Interdits. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Filmsalon/Jeux Interdits al heeft ontvangen.

Filmsalon/Jeux Interdits trailer

Benieuwd of Filmsalon/Jeux Interdits iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Filmsalon/Jeux Interdits jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Filmsalon/Jeux Interdits kunt kijken!