Filmsalon/Une saison en France

Filmsalon/Une saison en France

97 minuten
Abbas (Ebouaney) en zijn zoon en dochter zijn wat ze in Frankrijk de 'sans-papiers'noeme; Vluchtelingen die asiel hebben aangevraagd, maar nog niet te horen hebben gekregen of ze mogen blijven of niet. Abbas wacht al jaren op nieuws en de onzekerheid begint zo langzamerhand aan zijn zelfrespect te knagen. Helemaal nu zijn kinderen (en dan met name z'n zoon) het vertrouwen in hun vader beginnen te verliezen. Diep-humane, maar ook nogal kabbelende vertelling van de oorspronkelijk uit Tsjaad afkomstige Haroun.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Filmsalon/Une saison en France

Helaas draait Filmsalon/Une saison en France niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Filmsalon/Une saison en France

Wil jij weten waar Filmsalon/Une saison en France op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Filmsalon/Une saison en France draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Filmsalon/Une saison en France informatie

Benieuwd waar Filmsalon/Une saison en France over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Filmsalon/Une saison en France. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Filmsalon/Une saison en France al heeft ontvangen.

Filmsalon/Une saison en France trailer

Benieuwd of Filmsalon/Une saison en France iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Filmsalon/Une saison en France jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Filmsalon/Une saison en France kunt kijken!