Filosofilm -Black Coal Thin Ice (2024)

Filosofilm -Black Coal Thin Ice

170 minuten 24-02-2024
Filosofilm gaat over net wat verder dan alleen het kijken naar een film. Wat voor achterliggende kwesties worden in de film vertoond? Komen deze overeen met ons moraal en hoe vallen deze films binnen de 21e eeuw? Als het gaat om de combinatie van films en filosofie bestaan er minstens twee type films: films die een filosofische kwestie als onderwerp hebben en dit met beeldverhaal tot leven brengen en films die met hun materiaal iets filosofisch duidelijk maken. Dr. Rob van Gerwen gaat met u in gesprek over de betreffende filosofische kwesties van de film. Vandaag handelt het over de film Black Coal, Thin Ice. Op allerlei plaatsen duiken lichaamsdelen op tussen de kolen. De politie gaat op zoek naar de moordenaar; het onderzoek loopt mis. Later ontdekt, een van de agenten, inmiddels buiten dienst, dat het moorden nog steeds doorgaat. Hij ontdekt een verband met de vrouw van de stomerij.

Regisseur Filosofilm -Black Coal Thin Ice

Onbekend

Schrijvers Filosofilm -Black Coal Thin Ice

Onbekend

Cast Filosofilm -Black Coal Thin Ice

Onbekend

Filmagenda van Filosofilm -Black Coal Thin Ice

Filosofilm -Black Coal Thin Ice

Wil jij weten waar Filosofilm -Black Coal Thin Ice op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Filosofilm -Black Coal Thin Ice draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Filosofilm -Black Coal Thin Ice informatie

Benieuwd waar Filosofilm -Black Coal Thin Ice over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Filosofilm -Black Coal Thin Ice. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Filosofilm -Black Coal Thin Ice al heeft ontvangen.

Filosofilm -Black Coal Thin Ice trailer

Benieuwd of Filosofilm -Black Coal Thin Ice iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Filosofilm -Black Coal Thin Ice jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Filosofilm -Black Coal Thin Ice kunt kijken!