Filosofilm - In The Mood For Love (2023)

Filosofilm - In The Mood For Love

95 minuten 01-04-2023
Filosofilm gaat over net wat verder dan alleen het kijken naar een film. Wat voor achterliggende kwesties worden in de film vertoond? Komen deze overeen met ons moraal en hoe vallen deze films binnen de 21e eeuw? Als het gaat om de combinatie van films en filosofie bestaan er minstens twee type films: films die een filosofische kwestie als onderwerp hebben en dit met beeldverhaal tot leven brengen en films die met hun materiaal iets filosofisch duidelijk maken. Dr. Rob van Gerwen gaat met ons in gesprek over de betreffende filosofische kwesties van de film. Vandaag handelt het over de film In The Mood For Love. In het Hong Kong van 1962 worden meneer Chow en mevrouw Chan buren. De eerste toenaderingspogingen tussen hen komen tot stand als ze beseffen dat hun echtgenoten waarschijnlijk een affaire met elkaar hebben. Ze beramen een wraakcomplot en beginnen een relatie met elkaar. Maar kan hun relatie die bestaat uit behoefte en verlangen wel stand houden?

Regisseur Filosofilm - In The Mood For Love

Onbekend

Schrijvers Filosofilm - In The Mood For Love

Onbekend

Cast Filosofilm - In The Mood For Love

Onbekend

Filmagenda van Filosofilm - In The Mood For Love

Filosofilm - In The Mood For Love

Wil jij weten waar Filosofilm - In The Mood For Love op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Filosofilm - In The Mood For Love draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Filosofilm - In The Mood For Love informatie

Benieuwd waar Filosofilm - In The Mood For Love over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Filosofilm - In The Mood For Love. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Filosofilm - In The Mood For Love al heeft ontvangen.

Filosofilm - In The Mood For Love trailer

Benieuwd of Filosofilm - In The Mood For Love iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Filosofilm - In The Mood For Love jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Filosofilm - In The Mood For Love kunt kijken!