Flower of Evil (1914)

Flower of Evil

62 minuten Drama 1914

Recensies Flower of Evil

MovieMeter: 4,25

Filmposter Flower of Evil

Lyda is een prostituee zonder opleiding en zonder enige hoop voor de toekomst. Wanneer ze ongewenst zwanger raakt besluit ze het kindje achter te laten. Ze besluit haar leven te ontvluchten en wordt daarbij geholpen door de bankier Augustus Poggioli, die haar adopteert. Lydia is als een zus voor de echte dochter van de bankier, Fulvia. Dit gaat zo lange tijd goed, maar ondertussen is de zoon die ze heeft achtergelaten opgegroeid en begeeft hij zich op het slechte pad...
Filmposter Filmposter Flower of Evil

Regisseur Flower of Evil

Carmine Gallone

Schrijvers Flower of Evil

Nino Oxilia

Cast Flower of Evil

Lyda Borelli
Pina Menichelli
Fulvia Perini
Ruggero Barni

Alternatieve titels

Fior di Male

Flower of Evil

Filmagenda van Flower of Evil

Flower of Evil

Wil jij weten waar Flower of Evil op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Flower of Evil draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Flower of Evil informatie

Benieuwd waar Flower of Evil over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Flower of Evil. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Flower of Evil al heeft ontvangen.

Flower of Evil trailer

Benieuwd of Flower of Evil iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Flower of Evil jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Flower of Evil kunt kijken!