Fire in the Blood (2012)

Fire in the Blood

87 minuten Documentaire, Historisch 2012

Recensies Fire in the Blood

Metacritic: 68,1
MovieMeter: 2,5
Rotten Tomatoes 90

Filmposter Fire in the Blood

Na 1996 hebben de grote farmaceutische bedrijven en de westerse regeringen verhinderd dat in Afrika mensen die aan aids leden betaalbare geneesmiddelen konden krijgen. Met als gevolg miljoenen sterfgevallen die vermeden hadden kunnen worden. Een groep activisten is vastbesloten om dit aan te klagen. “Fire in the blood” is de eerste film die deze prangende strijd in beeld brengt met bijdragen van personen zoals een Bill Clinton, Desmond Tutu en de Nobelprijs winnende economist Joseph Stiglitz. Het toont de strijd van de personen uit alle hoeken ter wereld die gelukkig uitliep in het redden van miljoenen mensenlevens.
Filmposter Filmposter Fire in the Blood

Regisseur Fire in the Blood

Dylan Mohan Gray

Schrijvers Fire in the Blood

Dylan Mohan Gray

Cast Fire in the Blood

William Hurt
Bill Clinton
Zackie Achmat
Peter Mugyenyi

Filmagenda van Fire in the Blood

Fire in the Blood

Wil jij weten waar Fire in the Blood op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fire in the Blood draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fire in the Blood informatie

Benieuwd waar Fire in the Blood over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fire in the Blood. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fire in the Blood al heeft ontvangen.

Fire in the Blood trailer

Benieuwd of Fire in the Blood iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fire in the Blood jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fire in the Blood kunt kijken!