https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205523-109cf5ec6ebd99a0856ccd0427eedba05bc24b8d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fireheart (2022)

6
Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden.

Fireheart

6
92 minuten 10-08-2022

Filmposter Fireheart

Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden.

Fireheart speelt zich af in het New York van de jaren ’20, waar een meisje droomt om ’s werelds eerste brandweervrouw te worden. De 16-jarige Georgia woont in New York en heeft een grote droom; ze wil als eerste vrouw ter wereld bij de brandweer werken. Wanneer een geheimzinnige brandstichter Broadway begint af te branden, verdwijnen op mysterieuze wijze de brandweerlieden van New York. De vader van Georgia, Shawn, wordt door de burgemeester van New York uit zijn pensioen opgeroepen om het onderzoek naar de verdwijningen te leiden. Wanhopig om haar vader te helpen en haar stad te redden, vermomt Georgia zichzelf als een jonge man genaamd "Joe" en voegt zich bij een groepje buitenbeentjes van de brandweer. Zal het haar lukken om de brandstichter te stoppen en haar stad te redden?

Bekijk het aanbod van Fireheart

Regisseurs Fireheart

Laurent Zeitoun

Theodore Ty

Schrijvers Fireheart

Onbekend

Cast Fireheart

Olivia Cooke
Kenneth Branagh
Laurie Holden

Fireheart

Wil jij weten waar Fireheart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fireheart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fireheart informatie

Benieuwd waar Fireheart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fireheart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fireheart al heeft ontvangen.

Fireheart trailer

Benieuwd of Fireheart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fireheart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fireheart kunt kijken!