First Blood

First Blood

93 minuten Drama, Actie, Avontuur 1982
Metacritic: 61,1
MovieMeter: 3,55
Rotten Tomatoes 86
Ex-commando en oorlogsveteraan John Rambo gaat naar een klein stadje toe om een oude vriend van hem op te zoeken. Hij komt in confrontatie met de sheriff van de stad, en wordt zonder reden door hem gearresteerd. Op het politiebureau krijgt John traumatische terugblikken van de oorlog in Vietnam; hij raakt door het dolle heen en ontsnapt, waarna er een oorlog begint van 200 man tegen de levende moordmachine.

Geregisseerd door

Ted Kotcheff

Schrijvers

Sylvester Stallone

William Sackheim

Michael Kozoll

David Morrell

Cast

Brian Dennehy
Sylvester Stallone
Richard Crenna
Bill McKinney

Bioscoopagenda van First Blood

Helaas draait First Blood niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1982.

First Blood

Wil jij weten waar First Blood op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar First Blood draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

First Blood informatie

Benieuwd waar First Blood over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over First Blood. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies First Blood al heeft ontvangen.

First Blood trailer

Benieuwd of First Blood iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de First Blood jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij First Blood kunt kijken!