https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/168239-cd1e32f9f374ff352ba9120af029306c65e66568/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fish Tank (2009)

12 Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
De eenzame en recalcitrante Mia raakt erg onder de indruk van de nieuwe vriend van haar moeder.

Fish Tank

12 Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
124 minuten Drama 2009

Recensies Fish Tank

MovieMeter: 3,53
Metacritic: 81,1
Rotten Tomatoes 91

Filmposter Fish Tank

De eenzame en recalcitrante Mia raakt erg onder de indruk van de nieuwe vriend van haar moeder.

Mia is een 15-jarig meisje, dat altijd in de problemen is en dat is uitgesloten van school en is verbannen door haar vrienden. Op een warme zomerdag brengt haar moeder een mysterieuze vreemdeling mee, genaamd Connor, die belooft om alles te veranderen en liefde in hun levens te brengen.
Fish Tank Fish Tank
Filmposter Filmposter Fish Tank

Regisseur Fish Tank

Andrea Arnold

Schrijvers Fish Tank

Andrea Arnold

Cast Fish Tank

Katie Jarvis
Kierston Wareing
Michael Fassbender
Rebecca Griffiths

Fish Tank

Wil jij weten waar Fish Tank op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fish Tank draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fish Tank informatie

Benieuwd waar Fish Tank over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fish Tank. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fish Tank al heeft ontvangen.

Fish Tank trailer

Benieuwd of Fish Tank iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fish Tank jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fish Tank kunt kijken!