https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126825-0978d185c9633c3fac59f354381329bfaa0e1b92/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fisherman's Friends (2019)

6 Angst Grof taalgebruik
Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.

Fisherman's Friends

6 Angst Grof taalgebruik
112 minuten 10-10-2019

Recensies Fisherman's Friends

MovieMeter: 2,5

Filmposter Fisherman's Friends

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt.

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

Bekijk het aanbod van Fisherman's Friends

Regisseur Fisherman's Friends

Chris Foggin

Schrijvers Fisherman's Friends

Piers Ashworth

Nick Moorcroft

Meg Leonard

Cast Fisherman's Friends

James Purefoy
Daniel Mays
David Hayman
Tuppence Middleton
Meadow Nobrega
Maggie Steed

Fisherman's Friends

Wil jij weten waar Fisherman's Friends op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fisherman's Friends draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fisherman's Friends informatie

Benieuwd waar Fisherman's Friends over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fisherman's Friends. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fisherman's Friends al heeft ontvangen.

Fisherman's Friends trailer

Benieuwd of Fisherman's Friends iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fisherman's Friends jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fisherman's Friends kunt kijken!