https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126555-2d16dd43582fd478c6101c5fc25fbaf1bebac28e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Five Feet Apart (2019)

Angst Grof taalgebruik
Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken? Five Feet Apart vertelt het verhaal van Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse), twee jongeren die weigeren om toe te geven aan de hindernissen die hen scheiden.

Five Feet Apart

Angst Grof taalgebruik
116 minuten Drama, Romantiek 13-06-2019

Recensies Five Feet Apart

Metacritic: 53,1
MovieMeter: 3,4
Rotten Tomatoes 54

Filmposter Five Feet Apart

Hoe zou liefde voelen als je elkaar niet zou mogen aanraken? Five Feet Apart vertelt het verhaal van Stella (Haley Lu Richardson) en Will (Cole Sprouse), twee jongeren die weigeren om toe te geven aan de hindernissen die hen scheiden.

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline - die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet. Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?

Bekijk het aanbod van Five Feet Apart

Regisseur Five Feet Apart

Justin Baldoni

Schrijvers Five Feet Apart

Mikki Daughtry

Tobias Iaconis

Cast Five Feet Apart

Claire Forlani
Moises Arias
Cole Sprouse
Parminder Nagra
Haley Lu Richardson
Kimberly Hebert Gregory

Five Feet Apart

Wil jij weten waar Five Feet Apart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Five Feet Apart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Five Feet Apart informatie

Benieuwd waar Five Feet Apart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Five Feet Apart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Five Feet Apart al heeft ontvangen.

Five Feet Apart trailer

Benieuwd of Five Feet Apart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Five Feet Apart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Five Feet Apart kunt kijken!