https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135003-6fd32d625771f49cff7176dd9e6e60b5d88bad2e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fjord (2020)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Fjord

AL
52 minuten 04-06-2020

Filmposter Fjord

De Noorse fjorden zijn de meest indrukwekkende landschappen van Europa. In de diepe, koude wateren schuilt een verrassend rijke onderwaterwereld: van uitgestrekte koraalriffen vol lichtgevende zeediertjes tot op haring jagende orka’s en bultrugwalvissen. De prijswinnende natuurfilmer Jan Haft onthult de bijzondere en betoverende rijkdom die verborgen ligt in het donkere water. In de diepe fjorden overleven dieren en planten in een fascinerende samenleving die voor het eerst in beeld wordt gebracht. Fjord is een intiem portret van een unieke wildernis. Deze film wordt uitgebracht in de reeks WFFR on tour. Prijswinnende natuurfilms op het grote doek.
Fjord Fjord Fjord Fjord
Filmposter Filmposter Fjord

Regisseur Fjord

Jan Haft

Schrijvers Fjord

Jan Haft

Cast Fjord

Monika Müksch

Alternatieve titels

Fjord

Norwegen - Magie der Fjorde

Filmagenda van Fjord

Fjord

Wil jij weten waar Fjord op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fjord draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fjord informatie

Benieuwd waar Fjord over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fjord. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fjord al heeft ontvangen.

Fjord trailer

Benieuwd of Fjord iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fjord jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fjord kunt kijken!