Heksendrank en Drakenvuur (2021)

Heksendrank en Drakenvuur

30 minuten 12-05-2021
De hartelijke heks laat iedereen meeliften op haar vliegende bezem. Hoog in de lucht, door weer en wind en dan... krak! De bezem brak en de heks is alleen met een draak en vuur! Gelukkig eindigt de film goed, en als de heks samen met haar vrienden ten slotte een bijzondere pan soep maakt, met vreemde ingrediënten en mysterieuze spreuken, verschijnt er een verrassing!

Regisseur Heksendrank en Drakenvuur

Onbekend

Schrijvers Heksendrank en Drakenvuur

Onbekend

Cast Heksendrank en Drakenvuur

Onbekend

Filmagenda van Heksendrank en Drakenvuur

Heksendrank en Drakenvuur

Wil jij weten waar Heksendrank en Drakenvuur op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Heksendrank en Drakenvuur draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Heksendrank en Drakenvuur informatie

Benieuwd waar Heksendrank en Drakenvuur over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Heksendrank en Drakenvuur. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Heksendrank en Drakenvuur al heeft ontvangen.

Heksendrank en Drakenvuur trailer

Benieuwd of Heksendrank en Drakenvuur iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Heksendrank en Drakenvuur jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Heksendrank en Drakenvuur kunt kijken!