Flee

83 minuten 27-01-2022
Geanimeerde documentaire die het buitengewone waargebeurde verhaal vertelt van Amin. Hij vluchtte uit Afghanistan en kwam als alleenstaande minderjarige vluchteling in Denemarken terecht. Nu is hij zesendertig jaar, een succesvol academicus en gaat hij trouwen met zijn vriend Kasper, met wie hij al een tijdje samen is. Maar een geheim dat hij al meer dan twintig jaar verbergt, dreigt het leven dat hij voor zichzelf heeft opgebouwd in Denemarken te ruïneren. Dit dwingt hem om voor het eerst zijn verborgen verleden te onthullen en zijn verhaal te delen met een goede vriend.

Regisseur Flee

Jonas Poher Rasmussen

Schrijvers Flee

Onbekend

Cast Flee

Rashid Aitouganov

Filmagenda van Flee

Flee

Wil jij weten waar Flee op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Flee draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Flee informatie

Benieuwd waar Flee over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Flee. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Flee al heeft ontvangen.

Flee trailer

Benieuwd of Flee iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Flee jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Flee kunt kijken!