Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands (2022)

Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands

08-12-2022
In de afgelopen jaren bouwde Flip met zijn band de Noormannen gestaag een reputatie op als vreemde eend in de bijt: creatieve arrangementen, scherpe, soms vervreemdende teksten, hele stukken onheilspellend spoken word. Ja, als je ze dan toch ergens mee moest vergelijken: Tom Waits. Het was dan ook wachten tot Noorman na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen zijn andere grote held terug naar Nederland zou brengen. Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk Cohen te zijn; in dit programma doet hij er nog een schepje bovenop en zal alles in het Nederlands te horen zijn. Flip zingt Waits… Hijs dat vod!

Regisseur Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands

Onbekend

Schrijvers Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands

Onbekend

Cast Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands

Onbekend

Filmagenda van Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands

Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands

Wil jij weten waar Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands informatie

Benieuwd waar Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands al heeft ontvangen.

Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands trailer

Benieuwd of Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Flip Noorman – Zingt Tom Waits in het Nederlands kunt kijken!