Floating With Spirits (2024)

Floating With Spirits

31 minuten 23-07-2024
Cultura Nova presenteert in samenwerking met Filmhuis De Spiegel de Limburgse première van Floating With Spirits. Het Virtual Reality-project is te zien vanaf zaterdag 31 augustus tot en met zondag 08 september in het Royal Theater. De voorstellingen zijn vanaf 11 uur in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. Virtual Reality is een individuele beleving en het tijdstip is exclusief, dus kom op tijd. We vertonen Floating With Spirits met Engelse ondertiteling. Op de website van Cultura Nova kun je een kaartje kopen. Floating With Spirits voert je mee naar de berggebieden van de Mexicaanse staat Oaxaca. Daar ontmoeten we Jocelynne en Jaquelyne, twee jonge Mazateken. Dit volk leeft al eeuwenlang in deze regio, nauw verbonden met de gigantische ceiba-bomen en de levendige rivieren – natuur die ook de herinneringen van deze gemeenschap herbergt. Die verhalen delen Jocelynne en Jaquelyne met ons terwijl ze zich voorbereiden op de Día de los Muertos, de traditionele Dag van de Doden. Verhalen die hen verteld werden door hun grootmoeder, een sjamaan die de mystieke waarden van de gemeenschap hooghield. Zodra Floating With Spirits begint, worden we door de fantasie van Jocelynne en Jaquelyne meegesleept naar de wereld van hun voorouders. Vier natuurgeesten verwelkomen ons en delen eeuwenoude Mazateekse kennis. Juanita Onzaga is een in Colombia geboren regisseuse en kunstenares die werkt vanuit Brussel, Bogotá en Mexico. Haar werk combineert fictie en non-fictie. Met elementen van mystiek, herinnering, dood en verbeelding creëert ze poëtische verhalen die verschillende manieren weerspiegelen om de realiteit waar te nemen binnen een sterke politieke context. Bijzonderheden Klik hier om een kaartje te kopen.

Regisseur Floating With Spirits

Onbekend

Schrijvers Floating With Spirits

Onbekend

Cast Floating With Spirits

Onbekend

Filmagenda van Floating With Spirits

Floating With Spirits

Wil jij weten waar Floating With Spirits op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Floating With Spirits draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Floating With Spirits informatie

Benieuwd waar Floating With Spirits over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Floating With Spirits. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Floating With Spirits al heeft ontvangen.

Floating With Spirits trailer

Benieuwd of Floating With Spirits iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Floating With Spirits jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Floating With Spirits kunt kijken!