Flushed Away (2005)

Flushed Away

85 minuten Animatie, Komedie, Fantasie, Familie, Avontuur 2005

Recensies Flushed Away

Metacritic: 74,1
MovieMeter: 3,27
Rotten Tomatoes 73

Filmposter Flushed Away

De rat Roddy woont in een veilige kooi in de dure wijk van Londen, tot op de dag dat hij door een inbreker door het toilet wordt gespoeld. Hij komt via het riool terecht in een ondergrondse wereld en wil zo snel mogelijk terug naar huis. Hij krijgt hierbij hulp van Rita, die hij heeft beloofd ruim te belonen als zij hem weer thuis weet te krijgen. Dit lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan als blijkt dat de kwaadaardige Toad achter het tweetal aan zit.

Bekijk het aanbod van Flushed Away

Filmposter Filmposter Flushed Away

Regisseurs Flushed Away

David Bowers

Sam Fell

Schrijvers Flushed Away

Christopher Lloyd

Joe Keenan

William Davies

Dick Clement

Ian La Frenais

Sam Fell

Peter Lord

Cast Flushed Away

Andy Serkis
Ian McKellen
Hugh Jackman
Jean Reno
Kate Winslet

Flushed Away

Wil jij weten waar Flushed Away op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Flushed Away draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Flushed Away informatie

Benieuwd waar Flushed Away over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Flushed Away. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Flushed Away al heeft ontvangen.

Flushed Away trailer

Benieuwd of Flushed Away iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Flushed Away jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Flushed Away kunt kijken!