https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/147694-46ebd902d4bd375011741f6814c85e5ddd3bd820/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fly Away Home (1996)

6 Angst Geweld
Amy redt een nest met ganzeneieren. Als deze uitkomen, volgen ze Amy overal. Maar op een dag zal Amy ze toch moeten voorbereiden op het daadwerkelijke vliegen en de grote trek naar het zuiden

Fly Away Home

6 Angst Geweld
98 minuten Drama, Avontuur, Familie 1996

Recensies Fly Away Home

MovieMeter: 3,03
Rotten Tomatoes 87

Filmposter Fly Away Home

Amy redt een nest met ganzeneieren. Als deze uitkomen, volgen ze Amy overal. Maar op een dag zal Amy ze toch moeten voorbereiden op het daadwerkelijke vliegen en de grote trek naar het zuiden

Amy (Anna Paquin) verliest bij een auto-ongeluk haar moeder en wordt door haar vader Thomas (Jeff Daniels), uitvinder en kunstenaar meegenomen naar zijn boerderij. Daar beginnen bulldozers aan het afbreken van het bos bij de boerderij. Amy redt een nest ganzeneieren uit de klauwen van de bulldozer en weet ze uit te broeden. De gansjes beschouwen Amy als hun moeder en lopen overal achter haar aan. Maar op een dag zal Amy ze toch voor moeten bereiden op het daadwerkelijke vliegen en de grote trek naar het zuiden. Samen met haar vader werkt ze aan een speciaal vliegtuig en beginnen aan de spannende tocht om de ganzen naar de plaats van hun overwintering te brengen.

Bekijk het aanbod van Fly Away Home

Fly Away Home
Filmposter Filmposter Fly Away Home

Regisseurs Fly Away Home

Carroll Ballard

Carrol Ballard

Schrijvers Fly Away Home

Robert Rodat

Vince McKewin

Bill Lishman

Cast Fly Away Home

Jeff Daniels
Terry Kinney
Dana Delany
Anna Paquin

Filmagenda van Fly Away Home

Fly Away Home

Wil jij weten waar Fly Away Home op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fly Away Home draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fly Away Home informatie

Benieuwd waar Fly Away Home over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fly Away Home. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fly Away Home al heeft ontvangen.

Fly Away Home trailer

Benieuwd of Fly Away Home iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fly Away Home jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fly Away Home kunt kijken!