https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/182190-edd6efd3044c40748ca6711dd2e6b21c86940a37/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Envole-Moi (2021)

Grof taalgebruik
Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Envole-Moi

Grof taalgebruik
91 minuten 22-07-2021

Filmposter Envole-Moi

Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het leven is voor de 25-jarige Thomas (Victor Belmondo) één groot feest zonder consequenties. Voor zijn vader, de hartchirurg dokter Reinhard (Gérard Lanvin) is de maat vol. Hij dwingt Thomas om de zorg op zich te nemen voor één van zijn jonge patiënten. Marcus is twaalf jaar oud en hij woont alleen bij zijn moeder. Sinds zijn geboorte lijdt hij aan een ernstige hartziekte en zijn leven bestaat uit naar school gaan en regelmatige ziekenhuisopnames. De twee jongens met totaal verschillende levens ontwikkelen een unieke vriendschap die hun levens voor altijd verandert.

Bekijk het aanbod van Envole-Moi

Envole-Moi Envole-Moi Envole-Moi Envole-Moi Envole-Moi Envole-Moi
Filmposter Filmposter Envole-Moi

Regisseur Envole-Moi

Christophe Barratier

Schrijvers Envole-Moi

Onbekend

Cast Envole-Moi

Andranic Manet
Gérard Lanvin
Victor Belmondo
Yoann Eloundou

Envole-Moi

Wil jij weten waar Envole-Moi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Envole-Moi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Envole-Moi informatie

Benieuwd waar Envole-Moi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Envole-Moi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Envole-Moi al heeft ontvangen.

Envole-Moi trailer

Benieuwd of Envole-Moi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Envole-Moi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Envole-Moi kunt kijken!