Unruly (2024)

Unruly

135 minuten 17-06-2024
Jaren ’30, Denemarken. De jonge Maren wordt door de overheid als losbandig en ongemanierd gezien. Uit angst dat haar gedrag anderen zal beïnvloeden, wordt ze naar een vrouweninstelling op het eilandje Sprogø gestuurd. Daar leert ze zich als een deftige dame te gedragen. Haar kamer deelt ze met Sørine, die reeds in het keurslijf is geperst. Maar Maren is niet van plan zich aan de regels te houden met alle gevolgen van dien.

Regisseur Unruly

Onbekend

Schrijvers Unruly

Onbekend

Cast Unruly

Onbekend

Unruly

Wil jij weten waar Unruly op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Unruly draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Unruly informatie

Benieuwd waar Unruly over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Unruly. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Unruly al heeft ontvangen.

Unruly trailer

Benieuwd of Unruly iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Unruly jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Unruly kunt kijken!