https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212431-5de8f13ed7ddf2f44ecf4dba25d8791a4a7149a7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Forever (2023)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Forever

AL
110 minuten 17-08-2023

Filmposter Forever

Als Egon en Maren hun zoon verliezen is hun gezin, waaronder dochter Lily, verlamd van verdriet. Het blijkt dat ze alle drie op een totaal verschillende manieren rouwen, waardoor er een afstand tussen de gezinsleden ontstaat. Ze staan voor een grote uitdaging: ze moeten het leven weer op de rit zien te krijgen én als gezin nader tot elkaar zien te komen.
Forever Forever Forever Forever Forever Forever
Filmposter Filmposter Forever

Regisseur Forever

Frelle Petersen

Schrijvers Forever

Onbekend

Cast Forever

Jeanette Bonds
Mitch Mcglocklin
Ole Sorensen
Jette Sondergaard
Mette Munk Plunk

Filmagenda van Forever

Forever

Wil jij weten waar Forever op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Forever draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Forever informatie

Benieuwd waar Forever over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Forever. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Forever al heeft ontvangen.

Forever trailer

Benieuwd of Forever iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Forever jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Forever kunt kijken!