Forever Rich

12 Angst Geweld Seks Grof taalgebruik
89 minuten 2021

Filmposter Forever Rich

Richie is hiphopartiest en hard op weg om de grootste hiphopster te worden van Nederland. Alles verandert echter als hij wordt overvallen en zijn dure horloge kwijtraakt. Alsof dat nog niet erg genoeg is, duiken beelden op van de overval. Om zijn naam en reputatie te redden zal hij de achtervolging moeten inzetten om zijn horloge weer terug te krijgen.

Bekijk het aanbod van Forever Rich

Filmposter Filmposter Forever Rich

Regisseur Forever Rich

Shady El-hamus

Schrijvers Forever Rich

Onbekend

Cast Forever Rich

Jonas Smulders
Danïel Kolf
Sinem Kavus

Filmagenda van Forever Rich

Forever Rich

Wil jij weten waar Forever Rich op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Forever Rich draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Forever Rich informatie

Benieuwd waar Forever Rich over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Forever Rich. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Forever Rich al heeft ontvangen.

Forever Rich trailer

Benieuwd of Forever Rich iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Forever Rich jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Forever Rich kunt kijken!