Frank en Eva (2001)

16 Seks Grof taalgebruik

Frank en Eva

16 Seks Grof taalgebruik
Drama, Erotiek 2001
Frank gaat naar bed met iedere vrouw die hij kan krijgen. Eva zoekt ondertussen meer vastigheid en wil juist een gezin beginnen. Pim de la Parra's derde speelfilm geeft een treffend tijdsbeeld van de verschuivende huwelijksmoraal in de vroege jaren zeventig, voor het eerst werd de term LAT-relatie gemunt.

Regisseur Frank en Eva

Pim de la Parra

Schrijvers Frank en Eva

Onbekend

Cast Frank en Eva

Onbekend

Filmagenda van Frank en Eva

Frank en Eva

Wil jij weten waar Frank en Eva op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Frank en Eva draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Frank en Eva informatie

Benieuwd waar Frank en Eva over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Frank en Eva. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Frank en Eva al heeft ontvangen.

Frank en Eva trailer

Benieuwd of Frank en Eva iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Frank en Eva jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Frank en Eva kunt kijken!