Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch

Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch

120 minuten 28-02-2020
Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch Als je Japan wilt leren kennen, lees dan de talloze manga (strips) en kijk naar de anime (films), veelal gebaseerd op manga. Huisdocent Constant Hoogenbosch duikt in de wondere wereld van de anime, de Japanse animatiefilm. Hij gaat in op de achtergronden en ontstaansgeschiedenis van anime, waarbij de Japanse cultuur en vooral 20ste-eeuwse geschiedenis een belangrijke rol spelen. In geen enkele andere cultuur is de tekenfilm/anime zo sterk verweven met de sociaal-maatschappelijke en historische achtergrond als in Japan. Ook komen de stijlkenmerken, de relatie tussen manga en anime èn de invloed op de westerse filmwereld aan bod aan de hand van vele filmfragmenten. 11:00 - 13:00 uur INFORMATIE Prijzen & Zo Vrienden van het Fraterhuis en Cinevillepashouders betalen € 10,00, de reguliere entreeprijs bedraagt € 16,00. Prijzen zijn inclusief pauzeconsumptie en collegetoebehoren. Kaarten zijn inmiddels online via de website te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis. Zowel in de voorverkoop of voorafgaand aan het evenement. Café Foyé is in het weekend al geopend vanaf 10:00 uur Parkeren & Openbaar Vervoer In de parkeergarage Emmawijk en op parkeerterrein Burgemeester van Rooijensingel. Beide zijn voordeliger dan in het centrum en toch op loopafstand. Met de NS vanuit Amsterdam (68 minuten), Utrecht (51 minuten), Nijmegen (83 minuten), Enschede (67 minuten) en Groningen (57 minuten). De wandeling van NS station naar Filmtheater Fraterhuis bedraagt ongeveer 10 minuten.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch

Helaas draait Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch

Wil jij weten waar Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch informatie

Benieuwd waar Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch al heeft ontvangen.

Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch trailer

Benieuwd of Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fraterhuis Academie: Anime, Japanse animatiefilm - Constant Hoogenbosch kunt kijken!