Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema

Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema

120 minuten 26-02-2020
Journalist en schrijver Pauline Broekema werkte 34 jaar als binnenland-verslaggever voor het NOS-journaal en de laatste jaren ook voor NOS.NL, de nieuwssite van de NOS. Dit jaar nam ze afscheid en op dit moment werkt ze ondermeer aan een nieuw boek dat in april verschijnt. Haar boeken en televisiewerk kenmerken zich door een geheel eigen stijl. "Ik wil de kijker en de lezer optimaal informeren en vooral meenemen in het verhaal". Ze wordt hiermee één van de grondleggers van 'storytelling op TV'. In haar gastcollege zal ze vertellen over hoe ze te werk gaat. Essentieel daarbij is een zo uitgebreid mogelijk onderzoek, dat ten grondslag ligt aan een reportage, artikel of boek. Het belooft een boeiende lezing te worden over 'kijken, kijken en nog eens kijken', 'inlezen', 'afwachten' en 'valkuilen' gelardeerd met vele aansprekende voorbeelden uit haar lange loopbaan. 11:00 - 13:00 uur INFORMATIE Prijzen & Zo Vrienden van het Fraterhuis en Cinevillepashouders betalen € 10,00, de reguliere entreeprijs bedraagt € 16,00. Prijzen zijn inclusief pauzeconsumptie en collegetoebehoren. Kaarten zijn inmiddels online via de website te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis. Zowel in de voorverkoop of voorafgaand aan het evenement. Café Foyé is in het weekend al geopend vanaf 10:00 uur Parkeren & Openbaar Vervoer In de parkeergarage Emmawijk en op parkeerterrein Burgemeester van Rooijensingel. Beide zijn voordeliger dan in het centrum en toch op loopafstand. Met de NS vanuit Amsterdam (68 minuten), Utrecht (51 minuten), Nijmegen (83 minuten), Enschede (67 minuten) en Groningen (57 minuten). De wandeling van NS station naar Filmtheater Fraterhuis bedraagt ongeveer 10 minuten.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema

Helaas draait Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 26-02-2020.

Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema

Wil jij weten waar Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema informatie

Benieuwd waar Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema al heeft ontvangen.

Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema trailer

Benieuwd of Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fraterhuis Academie: Storytelling op TV - Pauline Broekema kunt kijken!