Fraud Saiyaan (2018)

Fraud Saiyaan

109 minuten Drama, Komedie 2018

Recensies Fraud Saiyaan

Filmposter Fraud Saiyaan

Bhola Prasad Tripathi is een oplichter die met vrouwen trouwt en hen vervolgens van hun geld berooft. Hij is getrouwd met maar liefst twaalf vrouwen en is op zoek naar zijn volgende slachtoffer. Op een dag moet hij zijn oom Murari Chaurasia ophalen van het station. Murari ontdekt de waarheid over Bhola.

Bekijk het aanbod van Fraud Saiyaan

Filmposter Filmposter Fraud Saiyaan

Regisseur Fraud Saiyaan

Sourabh Shrivastava

Schrijvers Fraud Saiyaan

Prakash Jha

Amal Donwaar

Sharad Tripathi

Cast Fraud Saiyaan

Saurabh Shukla
Arshad Warsi
Sara Loren
Kanchan Awasthi
Flora Saini

Fraud Saiyaan

Wil jij weten waar Fraud Saiyaan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fraud Saiyaan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fraud Saiyaan informatie

Benieuwd waar Fraud Saiyaan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fraud Saiyaan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fraud Saiyaan al heeft ontvangen.

Fraud Saiyaan trailer

Benieuwd of Fraud Saiyaan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fraud Saiyaan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fraud Saiyaan kunt kijken!