Freaks Out (2020)

Freaks Out

141 minuten 2020

Filmposter Freaks Out

Matilde, Cencio, Fulvio en Mario werken in het circus en zijn als familie wanneer de Tweede Wereldoorlog in Rome uitbreekt. De circuseigenaar Israel zoekt naar een manier om samen het land te verlaten, maar verdwijnt hierdoor van het toneel. De vier vrienden blijven verweesd achter. Zonder werkplek verliezen ze hun plaats in de maatschappij. Als freaks zwerven ze rond in een door oorlog verscheurde stad.
Filmposter Filmposter Freaks Out

Regisseur Freaks Out

Gabriele Mainetti

Schrijvers Freaks Out

Onbekend

Cast Freaks Out

Aurora Giovinazzo
Pietro Castellitto
Claudio Santamaria

Filmagenda van Freaks Out

Freaks Out

Wil jij weten waar Freaks Out op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Freaks Out draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Freaks Out informatie

Benieuwd waar Freaks Out over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Freaks Out. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Freaks Out al heeft ontvangen.

Freaks Out trailer

Benieuwd of Freaks Out iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Freaks Out jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Freaks Out kunt kijken!