FREAKY (2020)

16 Angst Geweld Grof taalgebruik

FREAKY

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
2020

Filmposter FREAKY

Als de mystieke, oude dolk van de meedogenloze seriemoordenaar 'The Butcher' ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad. Met hulp van haar vrienden racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken.
Filmposter Filmposter FREAKY

Regisseur FREAKY

Christopher Landon

Schrijvers FREAKY

Onbekend

Cast FREAKY

Kathryn Newton
Vince Vaughn
Alan Ruck

Filmagenda van FREAKY

FREAKY

Wil jij weten waar FREAKY op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar FREAKY draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

FREAKY informatie

Benieuwd waar FREAKY over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over FREAKY. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies FREAKY al heeft ontvangen.

FREAKY trailer

Benieuwd of FREAKY iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de FREAKY jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij FREAKY kunt kijken!