Freaky Friday 2022 (2022)

Freaky Friday 2022

03-10-2022
De Freaky Friday Horrormarathon is er weer met vier horror films en aansluitend een ontbijtje in ons grand café. We vertonen onderstaande films in willekeurige volgorde. Halloween Ends (zie trailer): Na 45 jaar komt er een spectaculair en angstaanjagend einde aan de meest geliefde horrorfranchise in de filmgeschiedenis. Laurie Strode neemt het voor de allerlaatste keer op tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers. Het wordt een confrontatie zoals nooit tevoren en maar één van hen zal het overleven. Smile: Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit. The Invitation (onder voorbehoud): Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test... en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Uitgenodigd door haar nieuwe familie voor een weelderige bruiloft op het Engelse platteland, wordt ze eerst verleid door de sexy en elegante, aristocratische gastheer. Maar wanneer ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie en de verontrustende bedoelingen achter hun vrijgevigheid onthult, moet ze de nachtmerrie waarin ze belandt is, zien te overleven. Prey for the Devil: In de bovennatuurlijke horrorfilm Prey for the Devil heropent de katholieke kerk de school voor duivelsuitbanning wanneer blijkt dat het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt. De jonge, rusteloze non Ann is ervan overtuigd dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Eén van de professoren ziet haar speciale gave en laat haar in het geheim de rituelen bestuderen. Wanneer Ann oog in oog komt met een demonische kracht, blijkt die een mysterieus verband te hebben met haar traumatische verleden.

Regisseur Freaky Friday 2022

David Gordon Green - Parker Finn - Jessica M. Thompson - Daniel Stamm

Schrijvers Freaky Friday 2022

Onbekend

Cast Freaky Friday 2022

Jamie Lee Curtis - Sosie Bacon - Hugh Skinner - Virginia Madsen

Filmagenda van Freaky Friday 2022

Freaky Friday 2022

Wil jij weten waar Freaky Friday 2022 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Freaky Friday 2022 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Freaky Friday 2022 informatie

Benieuwd waar Freaky Friday 2022 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Freaky Friday 2022. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Freaky Friday 2022 al heeft ontvangen.

Freaky Friday 2022 trailer

Benieuwd of Freaky Friday 2022 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Freaky Friday 2022 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Freaky Friday 2022 kunt kijken!